Christine

CHRISTINE

Christine er fysioterapeut og jobber hun som avdelingsleder i Bedriftsidretten Buskerud. Hun driver til daglig blant annet med individuell trening og gruppetrening, kursing og programmering innen styrketrening og løping.

Tore Wiken

TORE

Tore har 22 års erfaring fra treningssenter hvor han blant annet har jobbet som fulltids PT i 6 år. Han har bakgrunn fra flere ulike idretter og er en allsidig mosjonist. Han er utdannet faglærer idrett og jobber nå som daglig leder for Bedriftsidretten i Akershus.

Sissel

sissel

Sissel er aktivitetskonsulent for bedriftsidretten i Trondheim med både helsefaglig og idrettsfaglig utdanning. Sissel har bred erfaring som instruktør, er allsidig og liker å trene ute i naturen. Hun har et brennende engasjement for å få folk aktivitet og skape et "Sprekere Norge".

Emma

EMMA

Emma  studerer til lektor i kroppsøving og idrett ved NTNU. Hun har vært aktiv hele livet og tilbringer gjerne tid ute med enten fjellturer, skiturer, jakt, kajakk og lignende. Trener og spiller fotball på ledig fritid! Trening og fysisk aktivitet er noe hun prioriterer hver dag for å fungere bedre i hverdagen!

Carl Fredrik

carl fredrik  

Carl Fredrik er fysioterapeut og har en klinisk praksis i Ski. Til daglig arbeider han med rehabilitering av muskel- og skjelettskader. Han har vært instruktør i bedriftsidretten siden 2019.

Han er tilhenger av alt som senker terskelen for å bli, og å holde seg aktiv. ”Fordelen med gruppetrening er at man slipper å planlegge økten selv, man må bare møte opp.” sier han.

Carl Fredrik holder seg aktiv med styrketrening, løping og grepplyng/BJJ (kampsport). I tillegg til å være fysioterapeut, har han også idrettsutdanning. 

Celine

CELINE

Celine kommer fra Drammen og studerer tredje året på Fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet.

Hun har lang erfaring med lagidrett og stor lidenskap for fysisk aktivitet. I tillegg er hun instruktør for Bektherevforeningen i Bergen og omegn. 

«Trening trenger ikke være komplisert. Det skal være gøy og gi mestringsfølelse, slik at man fortsetter å holde seg i fysisk aktivitet. Jeg ønsker å bidra til at alle opplever dette!»

Lone

Lone

Lone er en "energier", som liker å bidra til folks mestring og utvikling! Hun har stor tro på Hverdagsaktivitet - for kropp og sjel!

Hun er stolt av å være fagansvarlig for Bli Sprekere samt fagsjef kompetanse i Bedriftsidretten - med visjonen om å bidra til et sprekere Norge!

Lone er blant annet utdannet Idrettspedagog, coach og instruktør/PT fra NIH, og har over 20 års erfaring fra treningsbransjen - så det er bare å glede seg!

Maiken

MAIKEN 

Maiken kommer fra Stavanger og studerer tredje året på Fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet.

Sommeren 2019 fullførte hun aktivitetslederkurset til Bil Sprekere. I tillegg er hun også instruktør for Bekhterevforeningen i Bergen og omegn.

"En oppvekst fylt med fysisk aktivitet og bevegelsesglede har gitt erfaringer jeg ønsker å dele med andre! Fysisk aktivitet handler for meg om å ha det gøy, bevege seg og oppleve mestringsfølelse. I tillegg bidrar det til å styrke oss mot dagliglivets mangfoldige gjøremål, en økt livskvalitet og gir oss en god følelse både fysisk og mentalt".

Cecilie

CECILIE

Cecilie er utdannet dansepedagog og har over 13 års erfaring med dans i alle sammenhenger!

Hun har siden høsten 2019 hatt «Bli sprekere dans» i Bodø og Nordland Bedriftsidrettskrets og dans har blitt veldig populært. 

Danseøkta vil inneholde enkle trinn og kombinasjoner til fengende musikk- vi skal få opp pulsen samtidig som vi har det gøy!

Viktoria

VIKTORIA 

Viktoria er instruktør for Bedriftsidretten i Akershus og holder styrke og puls + styrketimer.

Hun er glad i å være i aktivitet og trives aller best ute på tur. 

Marte

Marte

Marte er utdannet danser ved Bårdar Akademiet, og studerer nå kroppsøving og idrettsfag ved Norges Idrettshøgskole.

Jeg jobber i Bedriftsidretten Oslo med puls- og styrketrening og jobber også som freelance danser.

Frida

FRIDA

Frida kommer fra Levanger i Trøndelag og avlegger i år sin turnustjeneste som fysioterapeut etter 3 års utdanning ved Høgskulen på Vestlandet.

Hun har tidligere erfaring fra flere idretter, som både utøver og trener.

«Jeg brenner for den fysiske og mentale folkehelsa via helsefremmende og -forebyggende trening. Mitt mål er at alle skal føle både mestring og glede i aktivitet - uavhengig av nivå!»

Kristine

KRistine

Kristine jobber til vanlig som yogalærer og holder Hverdagsyoga for Bedriftsidretten digitalt.

Kristine har stor vekt på at yogatimene skal være tilgjengelig og et godt verktøy til frihet i bevegelse samt gi støtte til kroppen. 


Julie

Julie

Julie kommer fra Trondheim og går siste året på fysioterapiutdanningen ved Høgskulen på Vestlandet. Før fysioterapiutdanningen har Julie studert dans, og fysisk aktivitet har lenge vært en del av hennes hverdag. 

«Trening og fysisk aktivitet trenger ikke alltid å handle om at man skal prestere. For meg er trening et godt og viktig avbrekk fra hverdagen. Trening er med på å gi energi, glede og mestringsfølelse.